این متن شامل 21 صفحه می باشد
مقاومت در مقابل نوسانات دمايي و تحمل دامنه حرارت 15 تا 50+ درجه سانتي گراد
مقاومت زياد در مقابل شرايط اقليمي و سارگاري با شرايط نامساعد بياباني
تنوع مواد تغذيه اي – گياهي
ويژگيهاي تغذيه اي و ضريب تبديل غذايي نسبتاً مناسب با ميانگين (4،1)
وابستگي بسيار كم صنعت شتر مرغ به منابع وارداتي خارجي
تأمين بخشي از پروتئين مورد نياز كشور
كيفيت منحصر به فرد محصولات آن از جمله گوشت شتر مرغ
يكي از كم چربي ترين و سالم ترين نمونه هاي گوشت قرمز
قابليت استفاده گوشت آن براي بيماران محروم از گوشت قرمز
كلسترول پايين (حدود 600 ميلي گرم در هر كيلوگرم)
چربي پايين (كمتر از 1/1 درصد در فيله يا استيك)
پروتئين بالا (بيش ار 20%)
نرمي و تردي استثنايي و واكنش مطلوب نسبت به ادويه جات
دارا بودن عمر طولاني 50 تا 80 سال و توليد اقتصادي 40 ساله
توليد با ارزش ترين و لوكس ترين نوع چرم
كيفيت كاملاً منحصر به فرد پرهاي شتر مرغ
كاربرد چربي زير شكم شتر مرغ در تركيب كرمهاي آرايشي، پمادهاي سوختگي، شامپو ها و دارو
كاربرد ژلاتين استخوان شتر مرغ در جداره كپسولهاي دارويي
سرعت و تيراژ بالا در توليد مثل
نسبت بسيار پايين جايگزيني گله (حدود 5/2%)
احتمال كاربرد قرنيه شترمرغ در پيوند قرنيه انسان
احتمال كاربرد تاندوم پاي شتر مرغ براي پيوند به پاي انسان
احتمال كاربرد مغز كوچك شتر مرغ در درمان آلزايمر
وجود نيروي كار ارزان در كشور
استفاده از ظرفيت هاي بالقوه و غير استفاده در كشور
اشتغالزايي
جذب توريست و برقراري مسابقات شتر مرغ ها
وزن: 110 تا 130 كيلوگرم (درسن 10 الي 13 ماهگي)
سرعت: 60 كيلومتر در ساعت با تداوم 30-15 دقيقه اي
سن بلوغ نر: 18 تا 30 ماه
نسبت تركيب ماده تا 24 ماه
نسبت تركيب شترمرغ ها: 1به2(دو ماده يك نر)، 1به3،1به4 و كلني(چند نر،چند ماده)
تخمگذاري: 40 تا 70 عدد (در سال با آب و هواي ايران از اسفند تا آذر)
وزن تخم: 2/1 تا 5/2 كيلوگرم
گوشت شترمرغ: قرمز، چربي كم، كلسترول كم، سديم كم، آهن زياد
مقاومت: بدون بيماري شايع با ريسك بالا در مقايسه با ديگردامها و طيور
چرم: 3/1 تا 5/1 مترمربع، كشش قوي و زيبايي منحصر به فرد
پر: مد، تزئينات و خواص گردگيري، تزئين كلاه هاي تعزيه خواني
تعداد پر: 46 تا 50 پر
محل پرورش: اكثر نقاط جهان
تعداد جوجه در سال: 25 تا 45 جوجه تا زمان كشتار (10 الي 13 ماهگي)
زمان تفريح: 38 تا 45 روز (به طور ميانگين 42 روز)
رشد: 25 تا 30 سانتي متر در ماه
مقدار گوشت: 35 تا 40 كيلوگرم
زمان پخت تخم: 5/1 تا 2 ساعت
مبلغ قابل پرداخت 18,000 تومان
برچسب های مهم