این پروژه شامل 219 صفحه می باشد.
كاهش ذخاير انرژي و نگراني مشتري به خاطر هزينههاي انرژي به افزايش نياز براي تحقيق در حوزه حفظ انرژي منجر شده است. حفظ انرژي در ساختمانها، حفظ انرژي گرمايي همراه با استفاده كم از انرژي را شامل ميشود و تا حدودي با حداقل كردن جريان گرمايي بين محيطهاي بيرون و داخل بدست ميآيد. مطالعات كمي در مورد نقش وسايل نساجي خانگي در حفظ انرژي خانه وجود داشته است. اگرچه پنجرههاي داراي عايق بندي خوب پيدا شدهاند كه انتقال گرما بين محيط بيرون و داخل را كاهش ميدهند، اما نقش پردههاي ضخيم در عايقبندي پنجره به طور مفصل بررسي نشدهاند، مخصوصاً مواردي كه به تعديل رطوبت نسبي داخل مربوط ميشوند.
پنج درصد از مصرف كلي انرژي ملي ما، از طريق پنجرههاي ساختماني به هدر ميرود. اخيراً تكنيكهاي حفظ انرژي خانه، در كاهش اتلاف انرژي از طريق پنجرهها داراي كارايي كمتري نسبت به تكنيكهاي حفظ انرژي از طريق ديوارها، سقفها و كفها بودهاند.
اگرچه اتلاف كلي انرژي از يك خانه كاهش مييابد زماني كه به خوبي عايقبندي شود ولي با اين حال درصد واقعي اتلاف انرژي از طريق پنجرهها افزايش مييابد. انواع خاصي از طرحهاي پنجره در كاهش اتلاف انرژي مؤثر هستند. با اين وجود، اين كاهش هنوز با كاهش اتلاف انرژي از طريق ديوارهاي داراي عايق مناسب برابر نيست.
اگر به خوبي ساماندهي شود، پردههاي پنجره ميتوانند به كاهش اتلاف انرژي از طريق پنجرهها كمك كنند. همچنين آنها مزيت انعطافپذيري را نيز دارد كه به سادگي ميتوان آنها را باز كرد تا از انرژي خورشيدي استفاده حداكثر را برده يا اينكه بسته شوند تا اتلاف انرژي را كاهش دهند.
پردهها ميتوانند بر حفظ انرژي به وسيله كاهش اتلاف حرارتي زمستان و بدست آوردن حرارت تابستان تأثير گذارند. بررسيها نشان دادهاند كه توانايي وسايل سايبان پنجره براي مسدود كردن جريان هوا، تنها ويژگي مهم در تأثير بر مقدار كلي عايق بندي ميباشد. با اين وجود اگر پردهها با مدل درزبندي كاربردي و كارايي طراحي شوند.
تا اتلاف حرارت همرفتي را كنترل كنند، اهميت بافت ديگر، ويژگيهاي ساختاري و تاروپود به ميان ميآيد. در حالي كه چنين مطالعه مجزا بر ويژگيهاي عايق بندي مختلف پردهها و ديگر وسايل سايبان متمركز شدهاند، اهميت نسبي هر يك از اين فاكتورها مشخص نشدهاند.
رطوبتهاي نسبي داخل به طور فصلي فرق ميكنند. براساس نوع سيستم گرمايي مورد استفاده، رطوبتهاي نسبي بسيار پايين در زمستان متحمل ميشوند. با اين وجود، پيشرفتها در تكنولوژي ساخت و ساز كه از تأكيد اخير بر راندمان گرمايي نشات گرفته، به مقادير كم نشت و هواكشي در ساختمانها منجر شده است. علاوه بر تأثير نامطلوب كيفيت هواي داخل وضعيت ديگري كه از تركيب نشت كم و دماهاي پايين داخل نشات ميگيرد افزايشي در رطوبت نسبي داخل اغلب تا نقطه تقطير در ساختمان ميباشد. پيچيدگي بيشتر مسئله، رطوبت نسبي داخل را از طريق استفاده از دستگاههاي مرطوب كن مكانيكي افزايش ميدهد و به عنوان محافظتي در مقابل سرماي زمستان توصيه ميشود.
خواه به خاطر نشت كم، دماي پايين داخل يا استفاده از دستگاههاي مرطوبكن فني، تغييرات رطوبت نسبي بر ويژگيهاي عايق بندي پارچههاي پرده تأثير خواهد گذاشت.
رابطه بين خصوصيات جذب رطوبت از يك بافت و ويژگيهاي عايقي آن در سطوح مختلف رطوبت نسبي توضيح داده نشده است. در حالي كه انتظار ميرود كه پردههاي داراي بافتهاي هيدروليك واكنش بيشتري به تغيير در رطوبت نسبي نسبت به بافتهايي نشان خواهند داد از بافتهاي هيدروفوبيك تشكيل شدهاند، اما تأثير اين واكنش روي ويژگيهاي عايق پرده در اين مقاله گزارش نشده است.
تعيين انرژي بهينه كه خصوصيات پردهها را حفظ ميكند ضروري است تا پردهها را توسعه دهند تا زماني كه در تركيب با پنجرههاي خوب عايقبندي شده استفاده ميشوند، اتلاف انرژي پنجره را به اندازه اتلاف انرژي از طريق ديوارها كاهش خواهد داد، در حالي كه مزاياي مطلوب پردهها و پنجرهها شامل انعطافپذيري، قابل مشاهده بودن و حرارت خورشيدي را موقع نياز و وجود حس زيباشناسي را افزايش ميدهد.
مبلغ قابل پرداخت 20,000 تومان
برچسب های مهم