محل لوگو

بررسی و تجزیه تحلیل سیستم مالی و کنترل داخلی شرکت سهامی خاص گلهار


این متن شامل 100 صفحه می باشد 

 

در اين تحقيق به بررسي سيستم هاي كنترل داخلي(حسابداري-انبارداري-حقوق ودستمزد-توليدوفروش) شركت گلهار به طور خلاصه پرداخته شده است. هدف تحقيق شناخت صنعت گوشت وكارايي اين صنعت در خصوص بهينه سازي محصولات دامي وكشاورزي -شناخت شركت سهامي وشناسايي سيستمهاي حسابداري شركت مذبور مي باشد.

روش تحقيق به اين صورت كه با مراجعه به شركت و مصاحبه با مدير داخلي بخش اطلاعات جزئي در مورد شركت بدست امد.

در اين كار سعي شده محصولات و فراورده هاي گوشتي به نحو مطلوب وبا اطلاع از پروتئين-چربي و... هر محصول معرفي شود با معرفي هر محصول عكس ان محصول هم در پروژه لحاظ شده است.

استفاده از سايت مربوط به اين شركت هم كمك موثري به ما در جمع اوري اطلاعات نموده است.

 

 

 

 

 

 

مقدمه

صنايع گوشت

گوشت و فراورده هاي آن يكي از منابع پر ارزش پروتئيني در ارتباط با تغذيه بشر محسوب ميگردد دركشور ما صنايع گوشت به ويژه در ده سال اخير يكي از مهمترين ومسئله سازترين صنايع غذايي به شمار مي آيد . فراورده هاي متنوع و گوناگوني كه امروز از گوشتهاي مختلف تهيه مي گردند ، بدون دانش فني و اطلاعات كافي در زمينه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنين تكنولوژي تهيه فرآورده هاي گوشتي مسلماً از كيفيت خوراكي و بهداشتي مناسبي برخوردار نخواهد بود[1] .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بيان مسئله

با پيشرفت جوامع و فعاليت زنان بيرون از منزل در كنار مردان و فقدان زمان كافي براي براوردن بعضي از حاجات مانند خوراك در اين زمينه صنايعي براي سهولت و سرعت در طبخ غذا بوجود امدند كه يكي از اين صنايع صنعت گوشت ميباشد .

اين صنعت با تغيرات بر روي گوشت و افزودن موادي مطبوع ودلچسب فراورده هايي از ان بدست مياورد كه مورد استفاده افراد قابل ملاحظه اي قرار ميگيرد.

اهميت موضوع

انجمن صنايع فراورده هاي گوشتي ايران محور شعار خود را بر توليد بيشتر با كيفيت بهتر قرار داده اند وابزار مطبوعاتي خود را در غنا و معرفي ان به كار خواهند بست . داوري هاي مردم ومصرف كننده ها عنصري ضروري براي ادامه توليد است وهر مصرف كننده اي حرمتي مبتني بر رعايت اصول اخلاقي دارد وبايد مد نظر قرار گيرد ارائه شرح كاملي از توليد خوب-مفاهيم خوب –توليد كننده خوب را روشن ميسازد استقرار تفكرات خوب براي افراد جامعه كاملا شفاف بيان شود توليد خوب و كار خوب ارائه گردد و در تعامل اين رفتار مصرف كننده با درك واقعيت خريد كند وبا اگاهي از شرايط توليد به مصرف كالاعلاقه مند شود.

 

 

 

اهداف تحقيق

هر تحقيق اهدافي را براي ثمر بخش بودن ان دنبال ميكندواين اهداف را ميتوان به دو بخش عمده تقسيم نمود:

اهداف كلي تحقيق

1-بررسي وتجزيه تحليل سيستم عملكرد گلهار

2- شناخت صنعت گوشت

اهداف جزئي تحقيق

1-بيان اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه

2-بيانپروتئين گوشت

3-بيانچربي گوشت

4-بيانويتامين هاي گوشت

5-بيانمواد معدني گوشت

6-بيانهيدرات هاي كربن گوشت

7-بيانبيلان وترازنامه شركت گلهار

8-بيانحساب سود وزيان شركت گلهارسال81

9-بيانهدف تشكيل شركت گلهار مشهد

10-بيانخط توليد تهيه سوسيس و كالباس

11-بيانخط توليد تهيه همبرگر و كباب لقمه

12-بيانمعرفي محصولات گلهار مشهد

سوالات اساسي تحقيق

ميزان توليد كارخانه بر اساس ظرفيت اسمي ان هست يا خير؟

استانداردهاي توليد محصول در شركت گلهار اجرا ميشود؟

شركت براي بهبود كيفيت محصول چه چاره اي انديشيده است ؟

شروع كننده سيستم چه كسي است آيا انبار سفارش خريد را مي دهد يا سرپرست توليد ؟

به چه علت سيستم انبار داري به روز نمي باشد ؟

واردات مواد اوليه صورت مي پذيرد يا خير ؟

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تعريف واژه هاي تحقيق

EAA عبارت خواهد بود از نسبت ميزان اسيدهاي آمينه ضروري موجود دريك ماده غذايي به ميزان همان اسيد هاي آمينه ضروري در تخم مرغ .

PDR يا شاخص تفاضلي هضمي پپسين و يا روش تكامل يافته ان تحت عنوان انديس PPDDNPU ( Net Protein Utiti -Yation Indx ) را نام برد كه عبارت است از نسبت ميزان ازتي كه جذب بدن مي شود به مقدار ازت دريافتي از طريق ماده غذايي اين نسبت مي تواند از

-[1] نوشته دكتر نور دهر ركني (استاد دانشگاه تهران)

 


مبلغ قابل پرداخت 21,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 308

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما